Penne carbonara

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Kog pastaen i let salte vand. Steg baconen sprød i lidt olivenolie ved lav varme, mens pastaen koger. Alternativt kan den også "steges" i mikrobølgeovnen ved at lægge den på en tallerken med et stykke køkkenrulle over. Den skal varmes til den er gylden (ca. 8 min. ved fuld styrke for 150g) Bryd det i mindre stykker og stil til side. Vegatar version: Anvend brokolli og ærter i stedet for bacon. Koges let eller varmes i mikrobølgeovn. Pisk æggeblommer, fløde og halvdelen af parmesanen sammen i en skål. Hæld vandet fra, når pastaen er færdig. Dryp af og vend den øjeblikkeligt med den varme, sprøde pancetta og æggemassen. Når carbonara kommes i æggemassen øjeblikkeligt, så får varmen æggene til at koagulere. Tilsæt kværnet sort peber, og lidt ekstra parmesan. Servér øjeblikkeligt.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
Olivenolie
5 stk. Æggeblomme
1 dl Piskefølde
125 g Revet parmesan
salt
peber friskkværnet
400 g Penne pasta
300 g Bacon
100 g Brokolli ca. 100 g per person/vegater
50 g Ærter ca. 50 g per person/vegater
Delete | Edit |