Farserede peberfrugter

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. Skær en skive af peberfrugten, hvor stilken sidder. Skær frøstolen og skillevægge ud. Fjern kernerne. (Tag eventuelt noget fars fra til børnene inden sammenæltningen.) Ælt hakket kød med æg, vand løg, hvidløg og champignon samt salt og peber. Skær en meget tynd skive af den anden ende af peberfrugten, højst 1-2 mm tyk, så frugten kan stå. Smør et ildfast fad godt. I vegetar version anvedes revet gulerod i stedet for kød. Fordel farsen i peberfrugterne, og tryk den godt ned i alle hjørnerne. Fyld så meget fars i, at den ender i en top. Drys lidt rasp og læg en smørklat på hver. Sæt peberfrugterne i fadet. Skær tomaterne lidt itu og hæld dem med væde udenom peberfrugterne. Drys lidt salt over. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200grader C i ¾ -1 time. Dryp af og til med tomatsaften.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
4 stk. Peberfrugter
400 g Hakket oksekød
1 stk. Æg
2,5 spsk Vand koldt
2 spsk Løg groftrevet
1 fed Hvidløg knust
150 g Championer rå, grofthakkede, 100g ekstra til vegetar version
salt & peber
1,5 spsk Rasp
25 g Smør/margarine
1 dåser Tomater henkogte
4 dl Ris
2 stk. Gulerod revet, til vegetar version
Delete | Edit |