Pasta med parmesan og røget bacon (Fettuccine Carbonara)

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Rør æggeblommer, piskefløde og revet ost samme. Kog pastaen i en stor gryde med rigeligt vand og lidt salt. Tilsæt broccolien i små buketter. Kog i ca. 3 minutter. Kog kort ærterne i lidt vand. Skær bacon i små aflange stykker. Svits dem på en pande til de er sprøde. Kom den kogte pasta og broccoli blanding på panden og rør rundt. Skru ned for varmen og tilsæt æg/fløde/ost blandingen. Tilsæt de kogte ærter. Rør godt rundt. Smag til. Drys med hakket persille samt evt. mere revet ost og knust sort peber. Serveres straks.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
4 stk. Æggeblommer
1 dl Piskefølde
500 g Pasta Frisk fettuccine
50 g Revet parmesan eller grana pedano ost
250 g Bacon gerne fra helt stykke
4 spsk Olivenolie
50 g Smør
2 spsk Persille hakket
Salt
Peber friskkværnet
1 stk. Broccoli
2 dl Ærter gerne frosne
Delete | Edit |