Laks med pesto og pistacienødder

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Kokos- og gurkemejeris: Kom ris, gurkemeje, kokosmælk. bouillon og lidt salt i en gryde, læg låg på og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad risen småkoge 15-20 min. Varm grillen op. Bemærk: indirekte varme. Rens fisken og gå den efter for ben, fjern dem eventuelt med en pincet. Blend olivenolie med hvidløg, basilikum og parmesan til en ensartet puré. Smag til med salt og peber. Pensl et stort stykke alufolie med olivenolie. Læg laksen med skindsiden nedad på alufolien. Smør pestoen på den ene side af fisken og drys hakkede pistacienødder over. Læg den på grillen over indirekte varme ved lav temperatur, læg låget på og grill 20-25 min. Gulerodssalat. Æbler og gulerødder rives og blandes med citronsaft og sukker.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
2 bundt Basilikum grofthakket
30 g Parmesan friskrevet
0,5 tsk Salt
Peber friskkværnet
45 g Pinjekerner eller pistacienødder
800 g Lakesfilet
0,5 dl Olivenolie
2 fed Hvidløg finthakkede
--- Kokos- og gurkemejeris ---
4 dl Ris
2 tsk Gurkemeje rørt ud i 2 spsk vand
3 dl Kokosmælk
4 dl Bouillon
2 stk. Æbler revet
3 stk. Gulerødder revet
1 spsk Citronsaft
1 spsk Sukker
Delete | Edit |