Kål i kødsovs

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Skræl gulerødder og riv dem. Skyl kål og snit det i små stykker. Skyl chilipeber og hak den meget fint. (Retten bliver stærkere hvis chilifrøene tilsættes). Varm olie i en stor gryde og tilsæt karry. Svits karry i ca. 30 sek. og tilsæt derefter oksekød. Tilsæt kål, gulerødder, chili, vand og smuldret bouillonterning. Kog retten under låg i 45 min. Jo længere kogetid, desto bedre resultat. Smag til med salt, peber og ketchup efter behag. Vegetar version: Erstat kødet med en dåse bønner.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
500 g Hakket oksekød
7 stk. Gulerødder
1 stk. Spidskål
0,5 tsk Chili
2 spsk Karry
2 spsk Olie
2 dl Vand
0,5 stk. Bouillonterning
2 tsk Salt
2 tsk Peber
4 spsk Ketchup
1 dåser Bønner til vegetar version
Delete | Edit |