Kål i kødsovs
Skræl gulerødder og riv dem.
Skyl kål og snit det i små stykker.
Skyl chilipeber og hak den meget fint. (Retten bliver stærkere hvis chilifrøene tilsættes).
Varm olie i en stor gryde og tilsæt karry.
Svits karry i ca. 30 sek. og tilsæt derefter oksekød.
Tilsæt kål, gulerødder, chili, vand og smuldret bouillonterning.
Kog retten under låg i 45 min. Jo længere kogetid, desto bedre resultat.
Smag til med salt, peber og ketchup efter behag.
Vegetar version:
Erstat kødet med en dåse bønner.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
500 g | Hakket oksekød | |
7 stk. | Gulerødder | |
1 stk. | Spidskål | |
0,5 tsk | Chili | |
2 spsk | Karry | |
2 spsk | Olie | |
2 dl | Vand | |
0,5 stk. | Bouillonterning | |
2 tsk | Salt | |
2 tsk | Peber | |
4 spsk | Ketchup | |
1 dåser | Bønner | til vegetar version |

