Opskrifter
Ugeplanen
Indkøbslisten
...
Register
Login
Cremet fiskeret
Anvend:
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Start med tilberedning af risene som anvist på posen. Rødspætterne bukkes til halve og lægges taglagt i et ovnfast fad og drysses med salt og peber. Hvidvin eller bouillon tilsættes. Derefter sættes fadet i en 220° varm ovn i 5-7 minutter. Imens svitses gulerødder og porrer i lidt smør eller olie, uden at det tager farve. Flødeost og væden fra fiskefadet tilsættes. Når osten er smeltet, koges saucen igennem og hældes over fisken. Fadet sættes tilbage i ovnen i 10 minutter, til fisken er fast.
Samlet tid
Arbejdstid
Ingridienser
500 g
Rødspætter
eller anden fisk
1,5 dl
Hvidvin
eller boullion
Salt og peber
0,75 stk.
Porre
i ringe
4 stk.
Gulerødder
store, groft revne
1 pakker
Flødeost
naturel
4 dl
Ris
Delete
|
Edit
|