Fondue

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Kartoflerne skrældes og skæres i pomfrittes stave. Stavene kommes i en klar pose med salt og lidt olie som vendes godt og grundigt endtil stavene er smurt godt ind i olien. Stavene fordeles på et stykke bagepapir på en bage plade og stilles i ovnene ved 200 grader i ca. 25 min. Skær alle ingridienser ud så de passer til fondue pindene. Hæld olien i op i fundue gryden og opvarm den til mellem 180 og 200 grader.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
1000 g Kartofler
8 dl Raps olie til fonduen
Salt havsalt
150 g Oksekød i stykker
1 dåser Cocktail pølser
Dill dipp
2,5 dl Creme frace
150 g Bacon
150 g Champion
1 stk. Salat Iceberg
2,5 stk. Agurk
150 g Cherry tomater
Delete | Edit |