Fondue
Kartoflerne skrældes og skæres i pomfrittes stave. Stavene kommes i en klar pose med salt og lidt olie som vendes godt og grundigt endtil stavene er smurt godt ind i olien. Stavene fordeles på et stykke bagepapir på en bage plade og stilles i ovnene ved 200 grader i ca. 25 min.
Skær alle ingridienser ud så de passer til fondue pindene.
Hæld olien i op i fundue gryden og opvarm den til mellem 180 og 200 grader.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
1000 g | Kartofler | |
8 dl | Raps olie | til fonduen |
Salt | havsalt | |
150 g | Oksekød | i stykker |
1 dåser | Cocktail pølser | |
Dill dipp | ||
2,5 dl | Creme frace | |
150 g | Bacon | |
150 g | Champion | |
1 stk. | Salat | Iceberg |
2,5 stk. | Agurk | |
150 g | Cherry tomater |

