Kyllingeret med peberfrugter
Sæt risene til at koge.
Skær rødløgene i smalle både og peberfrugten i små tern.
Skær kyllingekødet i strimler og svits det ca. 1 minut i margarine. Tag kødet op.
Svits grøntsagerne i ca. 1 min.
Mel og flødeost røres sammen i en skål.
Tilsæt vand lidt efter lidt.
Hæld jævningen i panden sammen med grøntsagerne og bring retten i kog under omrøring.
Kom kødet tilbage i panden, og tilsæt paprika, salt og peber.
Kog retten ved svag varme under låg ca. 3-5 minutter.
Serveres med ris eller bulgur.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
400 g | Kyllingefilet | |
1 stk. | Peberfrugt | i små tern |
2 stk. | Rødløg | i smalle både |
200 g | Flødeost med urter | Pikant ost |
2 spsk | Mel | |
2 tsk | Paprika | |
Salt & peber | ||
5 dl | Vand | |
250 g | Ris | alternativt bulgur |

