Kyllingeret med peberfrugter

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Sæt risene til at koge. Skær rødløgene i smalle både og peberfrugten i små tern. Skær kyllingekødet i strimler og svits det ca. 1 minut i margarine. Tag kødet op. Svits grøntsagerne i ca. 1 min. Mel og flødeost røres sammen i en skål. Tilsæt vand lidt efter lidt. Hæld jævningen i panden sammen med grøntsagerne og bring retten i kog under omrøring. Kom kødet tilbage i panden, og tilsæt paprika, salt og peber. Kog retten ved svag varme under låg ca. 3-5 minutter. Serveres med ris eller bulgur.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
400 g Kyllingefilet
1 stk. Peberfrugt i små tern
2 stk. Rødløg i smalle både
200 g Flødeost med urter Pikant ost
2 spsk Mel
2 tsk Paprika
Salt & peber
5 dl Vand
250 g Ris alternativt bulgur
Delete | Edit |