Spaghetti med sauce bolognese

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Baconen skæres i tynde strimler. Løgene pilles og hakkes fint. Guleroden skrabes, skylles og skæres ligeledes i små terninger. Blegsellerien pudses af, skylles og skæres i tynde skiver. Persillen skylles, dryppes tør og hakkes fint. 2 spsk. olie varmes på en stor pande, og det hakkede kød brunes let under omrøring. Baconstrimler og løg tilsættes, og alt steges videre i 3 minutter. Gulerodsterningerne, selleriskiver, persille, tomatporé, bouillon, vin, laurbærblad, salt, peber og sukker vendes i. Sausen bringes i kog og koges derefter i 30 minutter. Spaghettien koges efter anvisningen på pakken.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
125 g Bacon
2 stk. Løg
1 stk. Gulerod
2 stilke Blegselleri
1 bundt Persille
3 spsk Olivenolie
400 g Hakket kød Gerne blandet flæsk / kalv / okse
2 spsk Tomatpuré Koncentreret
2,5 dl Bouillion fra en halv bouillonterning
1,5 dl Hvidvin
1 stk. Laurbærblade
Salt
Friskkværnet pebber
Sukker 1 nip
500 g Spaghetti
Delete | Edit |