Pulled pork med coleslaw

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Samlet tid Arbejdstid
Ingridienser
2400 g Nakkefilet
-- Pulled Pork Dry Rub --
5 spsk Salt
3 spsk Sukker
3 spsk Paprika
2 spsk BBQ kryderi
0,5 spsk Cayennepeber
1 spsk Chilipulver mild
0,5 spsk Spidskommen
-- BBQ sause --
0,5 dl Olivenolie
2 dl Tomatketchup
2 spsk Brun farin
2 spsk Soya
1 tsk Cayennepeber
2 fed Hvidløg store
Salt
Peber
Chili
-- Coleslaw --
1 kg Hvidkålshoved
500 g Gulerødder
-- Marinade --
1 spsk Honning
1 spsk Dijonsennep
1 dl Æblecidereddike
3 tsk Sellerisalt
2 spsk Sukker
1 tsk Spidskommen stødt
Peber friskkværnet
-- Dressing --
2 dl Creme fraiche 18%
2,5 dl Mayonnaise
Salt
Peber
3 tsk Sukker
24 stk. Burgerboller grove
Delete | Edit |