Oksekød i Oystersauce

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Sæt risene over. Varm olien i wok eller gryde. Steg hvidløgene til de får lidt farve. Tilsæt løgene og videresteg under omrøring. Kødet kommes i og brunes. Så tilsættes vand, Oyster sauce og stouten. Simre i 10 min. Champion tilsættes. Simre i 5 min. Forårsløg tilsættes og der smages til med sukker og fiskesovs. Chiliene serveres ved siden af så de spisende selv kan dosere. Pas på ikke at røre chilisaften med de bare fingre. Serveres evt. med hvide asiatiske chips.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
500 g Oksekød i strimler (okseinderlår)
5 fed Hvidløg hakkede
2 stk. Løg hakkede
Olie
2,5 dl Oystersauce
1,5 dl Stout
1,5 dl Vand
5 stk. Forårsløg skåret i tynde ringe
250 g Champion i skiver
1 tsk Sukker
2 stk. Chillier store røde
Ris chips store hvide
300 g Ris
1 spsk Fiskesovs
Delete | Edit |