Oksekød i Oystersauce
Sæt risene over.
Varm olien i wok eller gryde. Steg hvidløgene til de får lidt farve.
Tilsæt løgene og videresteg under omrøring.
Kødet kommes i og brunes.
Så tilsættes vand, Oyster sauce og stouten. Simre i 10 min.
Champion tilsættes. Simre i 5 min.
Forårsløg tilsættes og der smages til med sukker og fiskesovs.
Chiliene serveres ved siden af så de spisende selv kan dosere. Pas på ikke at røre chilisaften med de bare fingre.
Serveres evt. med hvide asiatiske chips.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
500 g | Oksekød | i strimler (okseinderlår) |
5 fed | Hvidløg | hakkede |
2 stk. | Løg | hakkede |
Olie | ||
2,5 dl | Oystersauce | |
1,5 dl | Stout | |
1,5 dl | Vand | |
5 stk. | Forårsløg | skåret i tynde ringe |
250 g | Champion | i skiver |
1 tsk | Sukker | |
2 stk. | Chillier | store røde |
Ris chips | store hvide | |
300 g | Ris | |
1 spsk | Fiskesovs |

