Fiskefrikadeller og svitsede grøntsager
Anvend: |
Samlet tid
Arbejdstid
Personer
Ingridienser | ||
---|---|---|
0,5 kg | Torskefilet | |
1 stk. | Løg | finthakket |
3 spsk | Hvedemel | |
3 spsk | Kartoffelmel | |
2 stk. | Æg | |
3 spsk | Dild | finthakkede kviste |
1,5 tsk | Salt | groft (til frikadellerne) |
Peber | friskkværnet | |
1 dl | Mælk | |
50 g | Smør | |
1 spsk | Rapsolie | |
400 g | Gulerødder | i tynde stave |
3 stk. | Rødløg | i både |
1 tsk | Salt | groft (til grøntsagerne) |
0,5 l | Mælkesauce | f.eks. Karolines Køkken |
2 dl | Persille | finthakket |
0,5 tsk | Salt | groft (til sovsen) |
1 kg | Kartofler |