Hakkebøf med bløde løg

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Kartoflerne skrældes og koges med lidt salt. Løgene pilles, halveres og skæres i halv-skiver. De ristes gyldne i halvdelen af smørret under jævnlig omrøring. De tages af og holdes varme. Oksekødet deles i 8 dele og formes til bøffer. De krydres med salt og peber og brunes hurtigt på begge sider i smør og steges sagte ca. 6 min. i alt og vendes ofte. De tages af panden og holdes varme, dækket med løgene. Panden koges af med bouillon. Tilsæt evt. 1/2 tsk. hvidvinseddike og 1 knivspids sukker. Tilsæt derefter mælken og jævn med mel. Den farves med kulør og smages til med salt og peber. Serveres gerne med surt.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
600 g Oksekød hakket
4 stk. Løg
100 g Smør
1 kg Kartofler
Salt og peber
2,5 dl Oksebulion
2,5 spsk Mel evt. maizena
Kulør
Asier eller syltede/drue agurker
2,5 dl Mælk
Delete | Edit |