Bønnesalat
Kog bønnerne i en gryde med let saltet vand.
Rist mandlerne på en tør pande (evt. grillpande) ved jævn varme til de er let gyldne. Vend ofte undervejs. Tag dem af varmen og skær i tynde flager.
Lad peberfrugterne dryppe af og gem lidt af væden. Snit dem i strimler og steg dem på den varme pande.
Hak persillestilkene groft, pil bladene af.
I en skål bland: 1,5 spsk. olivenolie, 1 spsk. rødvinseddike, 1 spsk. lage fra peberfrugterne, persillen, bønnerne og peberen. Smag evt. til med friskkværnet peber.
Fordel skålens indhold på tallerknerne.
Skær osten i flager ud over salaten med en tyndskræller.
Dryp med olivenolie og drys mandlerne over salaten.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
200 g | Bønner | Heste eller edamame |
30 g | Mandler | |
1 glas | Grillede peberfrugter | a ca. 480g |
1 bundt | Bredbladet persille | Frisk |
80 g | Manchego | det er en ost :) |

