Bønnesalat

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Kog bønnerne i en gryde med let saltet vand. Rist mandlerne på en tør pande (evt. grillpande) ved jævn varme til de er let gyldne. Vend ofte undervejs. Tag dem af varmen og skær i tynde flager. Lad peberfrugterne dryppe af og gem lidt af væden. Snit dem i strimler og steg dem på den varme pande. Hak persillestilkene groft, pil bladene af. I en skål bland: 1,5 spsk. olivenolie, 1 spsk. rødvinseddike, 1 spsk. lage fra peberfrugterne, persillen, bønnerne og peberen. Smag evt. til med friskkværnet peber. Fordel skålens indhold på tallerknerne. Skær osten i flager ud over salaten med en tyndskræller. Dryp med olivenolie og drys mandlerne over salaten.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
200 g Bønner Heste eller edamame
30 g Mandler
1 glas Grillede peberfrugter a ca. 480g
1 bundt Bredbladet persille Frisk
80 g Manchego det er en ost :)
Delete | Edit |