Opskrifter
Ugeplanen
Indkøbslisten
...
Register
Login
Bønnesalat
Anvend:
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kog bønnerne i en gryde med let saltet vand. Rist mandlerne på en tør pande (evt. grillpande) ved jævn varme til de er let gyldne. Vend ofte undervejs. Tag dem af varmen og skær i tynde flager. Lad peberne dryppe af og gem lidt af væden. Snit dem i strimler og steg dem på den varme pande. Hak persille stilkene groft, pil bladene af. I en skål bland: 1,5 spsk. olivenolie, 1 spsk. rødvinseddike, 1 spsk. lage fra peberfrugterne, persillen, bønnerne og peberen. Smag evt. til med havsalt og friskkværnet peber. Fordel skålens indhold på tallerknerne. Skær osten i flager ud over salaten med en tyndskræller. Dryp med olivenolie og drys mandlerne over salaten.
Samlet tid
Arbejdstid
Ingridienser
200 g
Bønner
Heste eller edamame
30 g
Mandler
1 glas
Grillede peberfrugter
a ca. 480g
1 bundt
Bredbladet persille
Frisk
80 g
Manchego
det er en ost :)
Delete
|
Edit
|