Sød kartoffelsalat
Opvarm ovnen til 180 grader.
Skrub kartoflerne rene og læg dem i et ovnfast fad.
Bag dem i en time eller til de er gennembagte.
Når kartoflerne er ved at være færdige:
Skær tomaterne i store tern.
Gør forårsløgene i stand og skær dem i tynde skiver.
Vend begge dele sammen med 1 spsk olivenolie og et stænk rødvinseddike.
Smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Riv søde kartoflerne lidt i stykker med 2 gafler og fordel dem på en tallerken til hver.
Vend ruculaen sammen med tomaterne og anret det ovenpå i en bunke.
Smuldr fetaen over.
Dryp med 1 tsk olivenolie.
Slut af med et lille nip peber fra højt løftet kværn.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
| Ingridienser | ||
|---|---|---|
| 2 stk. | Søde kartofler | af 300 g |
| 500 g | Tomater | solmodne i forsk. farver |
| 4 stk. | Forårsløg | |
| 50 g | Rucula | |
| 40 g | Feta |