Sød kartoffelsalat

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Opvarm ovnen til 180 grader. Skrub kartoflerne rene og læg dem i et ovnfast fad. Bag dem i en time eller til de er gennembagte. Når kartoflerne er ved at være færdige: Skær tomaterne i store tern. Gør forårsløgene i stand og skær dem i tynde skiver. Vend begge dele sammen med 1 spsk olivenolie og et stænk rødvinseddike. Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Riv søde kartoflerne lidt i stykker med 2 gafler og fordel dem på en tallerken til hver. Vend ruculaen sammen med tomaterne og anret det ovenpå i en bunke. Smuldr fetaen over. Dryp med 1 tsk olivenolie. Slut af med et lille nip peber fra højt løftet kværn.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
2 stk. Søde kartofler af 300 g
500 g Tomater solmodne i forsk. farver
4 stk. Forårsløg
50 g Rucula
40 g Feta
Delete | Edit |