Opskrifter
Ugeplanen
Indkøbslisten
...
Register
Login
Pasta med tun
Anvend:
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kog pastaen efter pakken anvisning. Varm imens 1 spsk olivenolie på en stor Tefal pande ved jævn-høj varme. Tilsæt kapersene og steg dem til de er super sprøde. Løft dem og og sæt dem til side. Skær tomaterne i halve og kom dem på pande i kapersolien og drys det meste af oreganoen på. Dryp tunen af og skil den i flager ned over panden. Tilsæt 2 spiseskefulde af kogevandet fra pastaen og lade det småsimre indtil pastaen er færdig. Lad pastaen dryppe af, gem en kop kogevande. Vend derefter pastaen sammen med tunen. Tilsæt evt. lidt af pastavandet for at løsne pastaen. Smag omhyggeligt til med havsalt og friskkværnet peber. Anret. Drys med de sprøde kapers og resten af oreganoen. Dryp 1 tsk olivenolie over pastaen.
Samlet tid
Arbejdstid
Ingridienser
300 g
Pastaskaller
(Conchiglie)
8 tsk
Kapers
500 g
Cherrytomater
solmodning i forskellige farver
1 spsk
Oregano
220 g
Tun
Dåse eller glas. Olie eller vand
Delete
|
Edit
|