Opskrifter
Ugeplanen
Indkøbslisten
...
Register
Login
Kylling i karry
Anvend:
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skær kyllingen i mindre strimler og steg dem kort på panden. Kog pastaen. Vend karry og olie i en stor gryde, og kom porre og rødløg ved. Spæd med bouillon og lad det simre i 5 min. Vend kyllingekød og pasta i og fløden. Smag til med salt og peber. Friskhakket purløg på toppen ved servering.
Samlet tid
Arbejdstid
Ingridienser
500 g
Kylling
Filet
Karry
1 tsk
Rapsolie
400 g
Pastapenne
Sort peber
friskkværnet
Purløg
finthakket
2 stk.
Porre
i skiver
2 stk.
Rødløg
i både
1 dl
Fløde
Delete
|
Edit
|