Medister med kål og kartofler
Skræl kartoflerne og kog dem i 30 min.
Kog medisterpølsen i kort tid. Prik skindet og lad den ligge og afdryppe i en sigte. Steg den på en pande med en god belægning til den er gylden. Pensl den evt. undervejs med lidt god rapsolie.
Skær spidskålen og del blomkålen i små buketter. Kog det kort tid i letsaltet vand og lad det afdryppe, men hold det varmt.
Tilbered sovsen efter anvisning.
Skær soltørrede tomater i mondre stykker og dryp olivenolie over. Serveres som tilbehør. Kan evt. blandes med kålen efter smag.
Krydr og dryp den dampende varme kål med lidt rapsolie ved servering.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
500 g | Medister | grovhakket |
0,5 stk. | Spidskål | |
0,5 stk. | Blomkål | |
Havsalt | ||
2 tsk | Rapsolie | |
6 stk. | Tomater | soltørrede |
2 tsk | Olivenolie | |
Peber | friskkv. sort el. hvid | |
1 kg | Kartofler | |
1 breve | Hollandaise sauce |

