Stegt torsk m. mozzarella og cherrytomater

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Torsken skal være optøet inden tiden. Tænd ovnen på 220 grader. Læg torskefileterne i et smurt fad. Kom olivenolie, salt og peber over. Læg tomater, basilikumblade, spinat og mozzarellaskiver oven på fisken. Hæld fløden ved. Drys parmesan over og dryp olivenolie på. Stil fadet i ovnens øverste halvdel i 15-20 min., til retten er smuk gylden. Kog pastaen efter anvisningen.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
500 g Torskefileter uden skind og ben
15 stk. Cherrytomater halverede røde og gule
Basilikum frisk uden stilk
1 stk. Mozzarella-bold i tynde skiver
Parmesan revet
500 g Pasta evt. frisk
450 g Spinat frisk
2 dl Fløde
Delete | Edit |