Stegt torsk m. mozzarella og cherrytomater
Torsken skal være optøet inden tiden. Tænd ovnen på 220 grader.
Læg torskefileterne i et smurt fad. Kom olivenolie, salt og peber over.
Læg tomater, basilikumblade, spinat og mozzarellaskiver oven på fisken. Hæld fløden ved. Drys parmesan over og dryp olivenolie på.
Stil fadet i ovnens øverste halvdel i 15-20 min., til retten er smuk gylden.
Kog pastaen efter anvisningen.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
500 g | Torskefileter | uden skind og ben |
15 stk. | Cherrytomater | halverede røde og gule |
Basilikum | frisk uden stilk | |
1 stk. | Mozzarella-bold | i tynde skiver |
Parmesan | revet | |
500 g | Pasta | evt. frisk |
450 g | Spinat | frisk |
2 dl | Fløde |

