Koteletter i fad
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl kartoflerne og sæt dem til at koge. Som alternativ til kartofler kan der også serveres ris til retten.
Løg og baconterninger svitses på panden og tages op.
Derefter ristes champignonerne og halvdelen tages fra til pynt.
Fedt fjernes fra koteletterne inden de vendes i mel, brunes godt på begge sider og lægges i et ovnfast fad.
Champignoner, løg og bacon kommes på panden, væden spædes til, der krydres med salt, peber og persille, og det hele hældes over koteletterne.
Fadet dækkes med folie eller låg og sættes i ovn ved 200 grader
i 15-30 min.
Ved serveringen drysses resten af champignonerne over.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
4 stk. | Koteletter | store |
250 g | Champignoner | |
3 stk. | Løg | store |
40 g | Smør/margarine | |
2 dl | Vand/bouillon el. rødvin | |
1 dl | Tomatpúre | |
1 dl | Fløde | |
Persille | ||
Salt og peber | ||
100 g | Baconterninger | |
1 kg | Kartofler | alternativt ris |
4 spsk | Mel |

