Fyldte Squash
Skær squashen igennem på langs og skrab det meste af frugtkødet ud fra begge halvdele. Hak det fint. Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække ca. 10 min. Tør derefter salt og væde af med køkkenrulle.
Svits løg i gyldent smør i en gryde, tilsæt squash terningerne og tomater med væde. Kog saucen i ca. 5 min. og smag til med salt og peber.
Rør en fars af kød, rasp, mælk, æg, løg, salt og peber. Fyld farsen i skallerne og dæk overfladen med ost.
Vegetar version: Erstat kødet med fint hakket champion og frugtkødet fra squashen.
Hæld saucen i et smurt ovnfast fad, og læg herpå de fyldte squash. Bag retten midt i ovnen ved 200 grader i 50 min.
Kog risene i mens at det er i ovnen.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
3 stk. | Squash | medium |
400 g | Hakket oksekød | |
4 spsk | Løg | til farsen |
3 spsk | Rasp | |
Revet ost | ||
2 spsk | Smør | |
450 g | Ris | |
2 dåser | Flåede tomater | |
1 dl | Mælk | |
1 stk. | Æg | |
3 spsk | Løg | til sovsen |
250 g | Champion | (kød erstatning i vegetar version) |

