Krydret mørbard

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Sæt risene til at koge efter anvisningen. Puds mørbraderne for sener og hinder. Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun mørbraderne i smørret ca. 4 min. på hver side (8 min. i alt). Tilsæt vand, salt og koriander. Steg mørbraderne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Sauce: Rør majsstivelse sammen med cremefraiche og sojasauce. Tilsæt ingefær, ingefærlage, appelsinsaft og cremefraiche-blandingen til skyen. Kog saucen godt igennem. Vend bønnespirer og squashstave i saucen og varm det igennem. Smag til. Skær mørbraderne i skiver og anret dem i et dybt fad. Hæld saucen ved.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
2 stk. Svinemørbrad ca. 700 g
25 g Smør
1,5 tsk Karry
2 dl Vand
1 tsk Salt groft
1 tsk Koriander stødt
--- Sauce
2 dl Creme fraiche 18%
2 tsk Kinesisk soja
2 spsk Ingefær syltet, hakket
2 tsk Ingefærlage
0,5 dl Appelsinsaft friskpresset
200 g Bønnespirer friske
1 stk. Squash i tændstiktykke stave (ca. 200 g)
1 spsk Majsstivelse
4 dl Ris
Delete | Edit |