Barbecuegris med nudler og mangosalat
Lad kødet trække i en marinade af hvidløg, soja, risvin og hoisinsauce i mindst 30 min. i køleskabet.
Grill kødet ved indirekte varme eller ikke for tæt på gløderne i ca. 25 min.
Tilbered nudlerne som anvist. Snit forårsløgene fint, flæk chilien, fjern kernerne, og skær kødet i tynde strimler. Skær mangokødet fri af stenen, og skær det i tynde skiver.
Vend forårsløg, chili og mango i en dressing af limesaft og fishsauce. Drys godt med frisk koriander før servering.
Serveres med mangosalat: Forårsløg, chilier, mango, limesaft, fishsause, koriander.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
500 g | Svinemørbrad ell. skinkemignon | |
1 fed | Hvidløg | knust |
0,25 dl | Sød soja | |
1 spsk | Sherry ell. risvin | |
0,25 dl | Hoisinsause | |
250 g | Risnudler | |
5 stk. | Forårsløg | |
2 stk. | Chilier | Store |
1 stk. | Mango | |
0,25 dl | Limesaft | |
1 bundt | Koriander | frisk |
0,25 dl | Fishsause |

