Barbecuegris med nudler og mangosalat

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Lad kødet trække i en marinade af hvidløg, soja, risvin og hoisinsauce i mindst 30 min. i køleskabet. Grill kødet ved indirekte varme eller ikke for tæt på gløderne i ca. 25 min. Tilbered nudlerne som anvist. Snit forårsløgene fint, flæk chilien, fjern kernerne, og skær kødet i tynde strimler. Skær mangokødet fri af stenen, og skær det i tynde skiver. Vend forårsløg, chili og mango i en dressing af limesaft og fishsauce. Drys godt med frisk koriander før servering. Serveres med mangosalat: Forårsløg, chilier, mango, limesaft, fishsause, koriander.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
500 g Svinemørbrad ell. skinkemignon
1 fed Hvidløg knust
0,25 dl Sød soja
1 spsk Sherry ell. risvin
0,25 dl Hoisinsause
250 g Risnudler
5 stk. Forårsløg
2 stk. Chilier Store
1 stk. Mango
0,25 dl Limesaft
1 bundt Koriander frisk
0,25 dl Fishsause
Delete | Edit |