Grillstegt svinemørbrad, grøntsager og kartofler

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Mørbrad Bland ingredienserne til marinaden (brun farin, sød chilisause, kikkoman, vand, hvisløg og tabasco) sammen og lad mørbraden trække i marinaden et par timer i køleskabet. Grøntsager (gulerødder, forårsløg & peberfrugter): Gør grønsagerne i stand, skær dem i ensartede stykker og læg dem i en foliebakke med smør, balsamicoeddike og honning. Foliebakken stilles i grillen i ca.30 min.(indirekte varme). Kartofler: Skyl et halvt kilo små kartofler og efterse dem for pletter.Vend dem i ganske lidt olie i foliebakken og drys med salt.Tilberedning i grillen eller ovnen: ca.30 min. Hvis du bruger kul-og gasgrill med låg: Smør risten over den direkte varme med olie og brun mørbraden dér.Når den er brunet på alle sider, flyttes den til indirekte varme og griller færdig i ca.15 min. Pensl mørbraden med marinaden et par gange undervejs. Hvis du bruger elgrill: Pensl risten med olie og steg kødet på højeste trin i ca.15 min.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
1 stk. Svinemørbrad evt. 2 stk.
3 spsk Brun farin
2 spsk Sød chilesause
2 spsk Kikkoman teriyakimarinade
2 spsk Vand
3 fed Hvidløg pressede
Tabasco efter behag
4 stk. Gulerødder
5 stk. Forårsløg
1 stk. Rød pebberfrugt
1 stk. Grøn pebberfrugt
4 spsk Olie
2 spsk Balsamicoeddike
2 spsk Honning
0,5 kg Kartofler små
Delete | Edit |