Torsk i fad med karryris
Smør et ovnfast fad med olie og læg fiskene i. Krydr med salt, peber, papripa, evt. chili og hvidløg. Fordel de flåede tomater og løg over fisken. Pynt med skiver af rød peberfrugt. Læg et par smørklatter på toppen. Sæt fadet i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.
Kom en spsk. olie i en kryde og tilsæt karry. Når karryen er opløst tilsættes risen som vendes i olien. Derefter tilsættes vand og risen koges som angivet i opskriften på risen.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
500 g | Torsk | andre fisk kan også anvendes |
250 g | Ris | |
Karry | ||
1 dåser | Flåede tometer | |
Paprika | ||
Chilli | ||
2 fed | Hvidløg | |
1 stk. | Løg | |
1 stk. | Rød peber | |
Salt og peber | ||
Olie |

