Kalkunbryst med gulerod
Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, dæk med mozzarella skiver, og sæt det i ovnen i ca. 40 min. ved 175°.
Skræl gulerødderne, og halvér dem på langs et par gange. Sautér skalotteløg skåret i tynde både, bacon i strimler og hakket hvidløg i olien, til løgene er klare. Tilsæt gulerødderne, hæld bouillon ved, krydr med salt og peber. Lad det simre under låg i 30 min.
Kog pastaen.
Skær kalkunbrystet i skiver inden servering.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser | ||
---|---|---|
500 g | Kalkunbryst | eller kyllingebryst |
Salt og peber | ||
125 g | Mozzarella | frisk i skiver |
5 stk. | Gulerødder | |
Olivenolie | ||
3 stk. | Løg | i tynde både |
150 g | Bacon | |
2 fed | Hvidløg | |
2 dl | Hønsebouillon | |
500 g | Pasta |

