Kalkunbryst med gulerod

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, dæk med mozzarella skiver, og sæt det i ovnen i ca. 40 min. ved 175°. Skræl gulerødderne, og halvér dem på langs et par gange. Sautér skalotteløg skåret i tynde både, bacon i strimler og hakket hvidløg i olien, til løgene er klare. Tilsæt gulerødderne, hæld bouillon ved, krydr med salt og peber. Lad det simre under låg i 30 min. Kog pastaen. Skær kalkunbrystet i skiver inden servering.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
500 g Kalkunbryst eller kyllingebryst
Salt og peber
125 g Mozzarella frisk i skiver
5 stk. Gulerødder
Olivenolie
3 stk. Løg i tynde både
150 g Bacon
2 fed Hvidløg
2 dl Hønsebouillon
500 g Pasta
Delete | Edit |