Chili Con Carne

Anvend:

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

Kog ris efter anvisning. Løg og hvidløg steges gennemsigtige. Peberfrugt og kød kommes i gryden og brunes let under omrøring i 5 min. Vegetar version: Gulerødder og bladselleri udskæres i små tern og kommes i gryden i stedet for kød. Kog ris imens. Herefter skrues der ned for varmen på "chiligryden", og tomater, laurbærblade og oregano kommes i. Lad det snurre i ca. 25 min. Bønnerne kommes i. Efter 5 min. blandes resten i, omrøres godt og varmes igennem. Ris og flutes serveres til.
Samlet tid
Personer
Arbejdstid
Ingridienser
4 dåser Bønner
2 dåser Flåede tometer
2 stk. Løg store
4 fed Hvidløg
2 stk. Pebberfrugter store grønne
500 g Hakket oksekød
2 stk. Laurbærblade
2 tsk Oregano tørret
Salt og peber
Tabascosauce
1,5 tsk Chili sød
2 tsk Cayennepeber
Ris
2 stk. Gulerødder til vegetar version - 1 pr. mand
2 stk. Blegselleri til vegetar version - 1 pr. mand
Delete | Edit |