Lammekorteletter med tzatziki, mynte og saltkartofler og gulerødder
Udskriv
for
Riv agurkerne på rivejernet. Læg det revne i en skål og drys salt over. Lad det trække ca. 20 min.

Vrid agurkerne i et viskestykke. Rør fromage frais med fintpresset hvidløg, lidt frisk hakket mynte, og smag til med salt og peber.

Kog kartoflerne i lidt vand med fire spsk. salt, og kog dem helt fri for væske, så de ligger og syder i saltet.

Fjern en del synligt fedt fra lammekoteletterne og steg dem på grill eller i ovnen (190 grader ca. 10 minutter.)

Skræl gulerødderne og lav en salat med kartoffelskrælleren og læg de flade, lange skiver kort tid i kogende vand.

Anret kød med kartofler, tzatziki og dampede gulerødder, gerne med et grønt drys og dryp af rapsolie.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
6 stk. Lammekorteletter
Havsalt
Friskkværnet peber, sort
-- Tzatziki --,
1 stk. Agurk,
1 tsk salt,
1 dl Fromage frais,
2 fed Hvidløg,
Mynte, frisk
4 stk. Gulerødder,
Rapsolie, små dryp
2 spsk Salt
500 g Kartofler, små nemme