Karry i lam
Udskriv
for
Kødet skæres fra benene og derefter i terninger.
Løgene hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare.
Karryen tilsættes og svitsees et par minutter med løgene, inden det revne æble kommes i.
Kødet brunes på panden og lægges i gryden. Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket. Der krydres med salt og peber, og creme fraichen tilsættes.
Lad retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er ørt, ca. 45 min. Karryretten serveres med løse ris. Hvis nogle ønsker retten meget stærk, kan der gives mango chutney og en lille skål med svitset karry til.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 stk. Lammebov
1 stk. Løg
2 fed Hvidløg
Smør, eller margarine
2 tsk Karry,
1 stk. Æble, revet
3 dl Bouillon,
2 dl Creme fraiche,
Salt og peber,