Små kalvesteaks i limemarinade
Udskriv
for
Riv skallen og pres saften ud af limefrugterne. Hak ansjosfileterne fint og pres hvidløget.

Rør alle ingredienser sammen med den koldpressede olivenolie. Smag til.
Steg eller grill de små kalvesteaks ved høj varme. Drys med salt og friskkværnet peber.

Anret kødet på et fad. Hæld straks limemarinaden over. Drys rigeligt med reven parmesan eller grana pedano.

Server med nye kartofler og evt. en grøn salat til.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
2 stk. Limefrugter
30 g Ansjoser, af god kvalitet
1 fed Hvidløg,
0,5 dl Olivenolie,
600 g Kalveinderlår, i små schnitzler
50 g Parmesan, eller grana pedano ost
salt,
Friskkværnet peber,
olie, til stegning
400 g Kartofler,