Farinsprængt kyllingelår
Udskriv
for
Den brune farin blandes med salt, hvidløg, ingefær, chili og citronskal i en skål. Blandingen kan evt. stødes i en morter.

Blandingen gnides ind i kyllingelårene som efterfølgende hviler i en times tid i køleskabet.

Derefter kommes de i et smurt ovnfast fad med god plads omkring hver og sættes i ovnen ved ca. 180 grader i 45 - 60 minutter.

Imens snittes salat, tomater, agurk og æbler til en salat. Pinje kerner og feta tilsættes til sidst.

Kan nydes med brød.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
600 g Kyllingelår
1 dl Brun farin
Salt
3 Fed Hvidløg
Ingefær
Chili
Citronskal
1 stk. Brød, evt. hvidløgsbrød
0,5 hoved Iceberg salat
2 stk. Æbler, i tynde både
3 stk. Tomater
0,5 stk. Agurk
1 poser Pinjekerner
0,5 bægere Feta