Penne carbonara
Udskriv
for
Kog pastaen i let salte vand (tjek kogetiden på emballagen).

Steg pancettaen sprød i lidt olivenolie ved lav varme, mens pastaen koger. Alternativt kan den også "steges" i mikrobølgeovnen ved at lægge den på en tallerken med et stykke køkkenrulle over. Den skal varmes til den er gylden (ca. 8 min. ved fuld styrke for 150g)

Bryd det i mindre stykker og stil til side.

Pisk æggeblommer, fløde og halvdelen af parmesanen sammen i en skål.

Hæld vandet fra, når pastaen er færdig. Dryp af og vend den øjeblikkeligt med den varme, sprøde pancetta og æggemassen. Når carbonara kommes i æggemassen øjeblikkeligt, så får varmen æggene til at koagulere. Tilsæt kværnet sort peber, og lidt ekstra parmesan.

Servér øjeblikkeligt.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
Olivenolie,
5 stk. Æggeblomme,
1 dl Piskefølde,
125 g Revet parmesan,
salt,
peber, friskkværnet
400 g Penne, pasta
300 g Bacon