Kyllingebryst i stanniol med cannellinibønner, porre og fløde.
Udskriv
for
Sæt risene til at koge efter anvisningen.

Forvarm ovnen til 220 grader. Kog porrerne 2 minutter i kogende vand i en gryde, så de bliver en anelse bløde. Dryp af og bland med de øvrige ingredienser inklusive kyllingen og cannellinibønnerne, som lige presses til mos med hånden, i en skål. Krydr varsomt og kom alle ingredienser i en fad. Dæk fadet med stanniol og stil det i ovnen i 30 minutter.

Tilbered sovsen.

Opskriften kan også varieres med kogte nye kartofler, en spiseskefuld grovkornet sennep eller et par håndfulde frisk spinat.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Kyllingebryst
1 dåser Cannellinibønner, skyllede og afdryppede
1 fed Hvidløg, i skiver
1 håndfuld Merian, frisk eller oregano uden stilk
1,5 dl Bouillon,
1,5 dl Piskefølde,
Havsalt,
Peber, friskkværnet
2 stk. Porre
250 g Ris
1 breve Sovs, der passer til kylling