Medisterpølse
Udskriv
for
Skræld kartoflerne og kog dem.

Prik pølsen 3-4 steder med en gaffel. Læg den på panden, som en spiral. Hæld vand med løvstikke el. bouillon-terninger over. Kog pølsen ved svag varme 3 min. på hver side.

Tag den op med hulske. Aftør den med køkkenrulle. Hæld kogevandet af panden. Gem det til skysovs.

Brun fedtstoffet på panden. Læg igen pølsen på som en spiral. Dæmp varmen. Steg pølsen ca. 3 min. på hver side. Skru op for varmen, mens den vendes. Tag pølsen af panden, og hold den varm. Kog panden af med ca. 2 dl. af kogevandet. Skær pølsen i mindre stykker.

Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Medisterpølse
Løvstilke, eller bouillonterning
1 kg Kartofler
Margarine