Svensk pølseret
Udskriv
for
De kogte kartofler og pølserne skæres i skiver. Pil løget og hak det fint.

Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde og svits løgene til de er klare. Tilsæt paprika og svits med. Tilsæt derefter pølserne, og dæmp varmen, mens det steger lidt. Tilsæt kartoffelskiverne, tomatpure og mælken - og bland godt. Tilsæt salt og peber.

Lad retten småkoge i ca. 5 minutter.

Tilsæt eventuel fløde, kog videre i 5 minutter.

Smag til med salt, peber og eventuelt mere paprika. Kom klippet purløg i og server!
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
800 g Kogte kartofler
8 stk. Pølser
2 dl Skummetmælk
1 dåser Tomatpure, Koncentreret (lille dåse)
3 tsk Paprika, mild
Smør, til stegning
Salt og peber,
1 bundt Purløg,
0,5 dl Piskefølde ,
1 stk. Løg