for
|
Lav ølmarinaden af øl, soya, hvidløg, chili og vindruekerneolie og lad oksekødsstrimlerne trække i 1 time.
Hav kogende vand klar til nudlerne - kom karry og sukker ned i vandet inden du koger nudlerne for bedre smag.
Skær grøntsagerne i aflange strimler. Sigt kødet fra marinaden og steg det på en varm pande i olien, læg det i en skål. Derefter steges grøntsagerne hurtigt, så der stadigvæk er bid i - kom også dem i skålen.
Marinaden kommes på den varme pande, koger ind i 1 min. og piskes sammen med maizena, så saucen bliver tyk og smages til med chili og s+p. Imens koges nudlerne.
Anret nudlerne nederst på et fad, derefter kødet og til sidst grøntsagerne, der vendes med den tykke sauce
|
|
|
 |
| Arbejdstid |
Antal personer | Samlet tid |
500 g Oksekød, i strimler |
0,5 stk. Øl, Carls Special |
1 spsk Soya, |
1 fed Hvidløg, |
1 spsk Vindruekerneolie, |
400 g Nudler, tykke |
1 stk. Rødløg, |
1 stk. Peberfrugt, rød |
300 g Broccoli, |
2 stk. Chili, heraf en til marinade |
1 tsk Karry, |
1 tsk Sukker, |
2 spsk Marizena, |
Olie, til stegning |
|
|
|