Beef-thai-beerstyle med nudler og oksekød
Udskriv
for
Lav ølmarinaden af øl, soya, hvidløg, chili og vindruekerneolie og lad oksekødsstrimlerne trække i 1 time.

Hav kogende vand klar til nudlerne - kom karry og sukker ned i vandet inden du koger nudlerne for bedre smag.

Skær grøntsagerne i aflange strimler. Sigt kødet fra marinaden og steg det på en varm pande i olien, læg det i en skål. Derefter steges grøntsagerne hurtigt, så der stadigvæk er bid i - kom også dem i skålen.

Marinaden kommes på den varme pande, koger ind i 1 min. og piskes sammen med maizena, så saucen bliver tyk og smages til med chili og s+p. Imens koges nudlerne.

Anret nudlerne nederst på et fad, derefter kødet og til sidst grøntsagerne, der vendes med den tykke sauce

Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
500 g Oksekød, i strimler
0,5 stk. Øl, Carls Special
1 spsk Soya,
1 fed Hvidløg,
1 spsk Vindruekerneolie,
400 g Nudler, tykke
1 stk. Rødløg,
1 stk. Peberfrugt, rød
300 g Broccoli,
2 stk. Chili, heraf en til marinade
1 tsk Karry,
1 tsk Sukker,
2 spsk Marizena,
Olie, til stegning