Koteletter med champion og ost
for
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Fjern ben og fedt fra koteletterne. Brun dem i gyldent smør i en sauterpande ca. 2 min. på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.
Svits løg og champion ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt Herbes de Provence op piskefølde. Lad sausen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.
Læg koteletterne på championsausen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 min. eller til osten er smeltet.
Som tilbehør serveres kartofler.
Karakter
Bedømmelser
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Arbejdstid
Antal personer
Samlet tid
Ingridienser
4 stk. Svinekoteletter, ca. 650 g
25 g Smør,
2 stk. Zittauerløg, hakkede
450 g Champignoner, i skiver
0,5 tsk Herbed de Provence,
1 dl Piskefølde,
Salt, groft
Peber, friskkværnet
100 g Gratineringsost
Kartofler