Koteletter med champion og ost
Udskriv
for
Fjern ben og fedt fra koteletterne. Brun dem i gyldent smør i en sauterpande ca. 2 min. på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.

Svits løg og champion ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt Herbes de Provence op piskefølde. Lad sausen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.

Læg koteletterne på championsausen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Som tilbehør serveres kartofler.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Svinekoteletter, ca. 650 g
25 g Smør,
2 stk. Zittauerløg, hakkede
450 g Champignoner, i skiver
0,5 tsk Herbed de Provence,
1 dl Piskefølde,
Salt, groft
Peber, friskkværnet
100 g Gratineringsost
Kartofler