Kalkun i sur/sød sovs
Udskriv
for
Sæt risene (eller pasta) over.

Svits kalkun kød + gulerod og peber i margarine ca. 5 - 10 min. afhængig af hvor meget der er i gryden.

Tilsæt de to glas sovs + ananas (minus væden), kan evt. tilsættes hvis der er for lidt sovs.

Er sovsen for tynd, jævn med marizena.

Smag til med salt evt. lidt sukker.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
400 g Kalkun i tern
2 stk. Gulerødder, i tynde strimler ca. 4 cm lange
1 stk. Grøn peber, i tern
0,5 dåser Ananas, i tern
20 g Margarine,
1 glas Sur/sød sovs, Onkel Bens
Marizena mel,
Salt,
400 g Ris, eller pasta