Kylling i karry m. peanuts og ananas
Udskriv
for
Kog kyllingen i en gryde, og lad den køle af. Gem ca. 0,3 liter af bouillonen.

Pil kødet af og skær det i små stykker. Læg kødet i et ovnfast fad.

Steg bacon tern sprøde, og drys dem hen over kødet.

Fordel peanuts og ananas ovenpå.

Rør fløde, bouillon, karry og paprika sammen, hæld det over kødet, og sæt fadet i oven i 30 min. ved 200 grader.

Kog pastaen efter anvisningen.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 stk. Kylling, eller kylling fillet
1 dåser Ananas
1 pakker Bacon, i tern
0,5 poser Peanuts
1 spsk Karry
1 spsk Paprika
Frisk pasta, eller pasta skruer
0,25 l Piskefølde