Farserede peberfrugter
Udskriv
for
Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C.

Skær en skive af peberfrugten, hvor stilken sidder. Skær frøstolen og skillevægge ud. Fjern kernerne.

(Tag eventuelt noget fars fra til børnene inden sammenæltningen.)

Ælt hakket kød med æg, vand løg, hvidløg og champignon samt salt og peber. Skær en meget tynd skive af den anden ende af peberfrugten, højst 1-2 mm tyk, så frugten kan stå. Smør et ildfast fad godt.

Fordel farsen i peberfrugterne, og tryk den godt ned i alle hjørnerne. Fyld så meget fars i, at den ender i en top. Drys lidt rasp og læg en smørklat på hver. Sæt peberfrugterne i fadet. Skær tomaterne lidt itu og hæld dem med væde udenom peberfrugterne. Drys lidt salt over.

Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200grader C i ¾ -1 time. Dryp af og til med tomatsaften.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Peberfrugter
400 g Hakket oksekød
1 stk. Æg
2,5 spsk Vand, koldt
2 spsk Løg, groftrevet
1 fed Hvidløg, knust
150 g Championer, rå, grofthakkede
salt & peber,
1,5 spsk Rasp,
25 g Smør/margarine,
1 dåser Tomater, henkogte
4 dl Ris,