Kalkunpakker med kartofler
Udskriv
for
Kartoffelsalat: Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt løg og kog i yderligere ca. 6 min. - løgene skal være al dente og kartoflerne møre. Hæld vandet fra og hold grønsagerne varme.

Kalkunpakker: Bank imens kalkunschnitzlerne ud - med en kødhammer eller med en knyttet hånd. Fold hver schnitzel om ost, brøndkarse, salt og peber. Hold dem sammen med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kalkunpakkerne ved jævn varme i ca. 15 min. - vend dem af og til. Check om kødet er gennemstegt inden servering.

Tilbered sovsen som angivet på pakken.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
75 g Gratineringsost, evt. Karolines Køkken pasta&gratineringsost
1 dl Brødkarse, klippet
0,75 tsk Salt, groft
Peber, friskkværnet
25 g Smør,
1 l Vand,
1 tsk Salt, groft
1 kg Kartofler, nye skrubbede
3 stk. Rødløg, i kvarte
0,5 tsk Salt, groft
Peber, friskkværnet
4 stk. Kalkunsnitzler, eller kylling. Dobbelt antal hvis de er små.
Sovs, Brevsovs som passer til fjerkræ - Knorr eller lignende