Kalkunpakker og lun kartoffelsalat
Udskriv
for
Kartoffelsalat: Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt løg og kog i yderligere ca. 6 min. - løgene skal være al dente og kartoflerne møre. Hæld vandet fra og hold grønsagerne varme.

Kalkunpakker: Bank imens kalkunschnitzlerne ud - med en kødhammer eller med en knyttet hånd. Fold hver schnitzel om ost, brøndkarse, salt og peber. Hold dem sammen med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kalkunpakkerne ved jævn varme i ca. 15 min. - vend dem af og til. Check om kødet er gennemstegt inden servering.

Til de voksne: Kartoffelsalat, fortsat: Kom fløde, hvidløg, krydderurter, salt og peber i en blender og blend det ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Vend de varme kartofler og løg sammen med flødedressingen. Smag den lune kartoffelsalat til.

Til børnene: Server blot de rene kogte kartofler til børnene, evt. med smør sovs.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
75 g Gratineringsost, evt. Karolines Køkken pasta&gratineringsost
1 dl Brødkarse, klippet
0,75 tsk Salt, groft
Peber, friskkværnet
25 g Smør,
1 l Vand,
1 tsk Salt, groft
1 kg Kartofler, nye skrubbede
3 stk. Rødløg, i kvarte
1,5 dl Fløde, Evt. Karolines køkken madlavningsfløde 18%
2 fed Hvidløg, små pillede
1 dl Purløg, Klippet friskt
1,5 dl Brødkarse, klippet
1 dl Dild, Klippet friskt
0,5 tsk Salt, groft
Peber, friskkværnet
4 stk. Kalkunsnitzler, eller kylling. Dobbelt antal hvis de er små.