Grønsager med sennepssauce og hamburgerryg
Udskriv
for
Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 35 min. Mål efter ca. 25 min., med et stegetermometer, kødets centrumstemperatur. Den skal være ca. 60°. Kog evt. hamburgerryggen færdig de sidste 10 min. Tag gryden af varmen og lad kødet trække i vandet, stadig under låg, i ca. 20 min.

Grønsager: Læg gulerødder, bønner og blomkålsbuketter i nævnte rækkefølge i en stor gryde. Hæld vand ved og drys salt over. Kog grønsagerne ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Hæld grønsagerne til afdrypning i en sigte og hold dem varme.

Sennepssauce: Bring GrundSauce med mælk i kog i gryden. Tilsæt sennep, salt og peber og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag saucen til. Anret grønsagerne i en stor, varm skål og hæld saucen over.

Mad til i morgen: Den kolde hamburgerryg kan serveres sammen med stuvet glaskål, se opskrift Karolines Køkken/5 side 13.

Grønsager med sennepssauce kan også tilberedes med en frossen grønsagsbla
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
800 g Hamburgerryg, (til 2 dage)
2 l Vand,
8 stk. Gulerødder, i 4 cm stykker (ca. 300g)
300 g Haricots verts, friske rensede (= grønne bønner)
1 stk. Blomkål, i buketter (ca. 500 g)
3 dl Vand, til grøntsager
0,5 tsk Salt, groft
--- Sennepssause ---,
0,5 l Karolines grundSause med mælk,
4 spsk Sennep, sød, mild
1 tsk Salt, groft
Peber, friskkværnet
--- Pynt ---,
Dildkviste, friske
--- Tilbehør ---,
800 g Kartofler, nye
Sennep, søg, mild