Pasta med parmesan og røget bacon (Fettuccine Carbonara)
Udskriv
for
Rør æggeblommer, piskefløde og revet ost samme.

Kog pastaen i en stor gryde med rigeligt vand og lidt salt. Tilsæt broccolien i små buketter. Kog i ca. 3 minutter.

Kog kort ærterne i lidt vand.

Skær bacon i små aflange stykker. Svits dem på en pande til de er sprøde.

Kom den kogte pasta og broccoli blanding på panden og rør rundt. Skru ned for varmen og tilsæt æg/fløde/ost blandingen. Tilsæt de kogte ærter. Rør godt rundt. Smag til. Drys med hakket persille samt evt. mere revet ost og knust sort peber.

Serveres straks.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Æggeblommer
1 dl Piskefølde
500 g Pasta, Frisk fettuccine
50 g Revet parmesan, eller grana pedano ost
250 g Bacon, gerne fra helt stykke
4 spsk Olivenolie,
50 g Smør,
2 spsk Persille, hakket
Salt,
Peber, friskkværnet
1 stk. Broccoli
2 dl Ærter, gerne frosne