Græsk kyllingefilet med tomatsalsa og hummus
Udskriv
for
Skær en lomme i hver kyllingefilet. Bland oliven, soltørret tomat og timian. Skær fetaosten i fire lige store skiver. Fyld først lommen med feta og dernæst olivenblandingen.

Luk med en kødnål, og krydr fileterne med salt og peber.

Skyl kikærterne i koldt vand, og blend dem med yoghurt, spidskommen og hvidløg. Smag til med citron-saft, salt og peber.

Grill kyllingefileterne 6-8 min. på hver side ikke for tæt på kullene. Check at den tykkeste filet er HELT gennemstegt inden servering.

Server kyllingen med hummus og salsaen, som drysses med revet feta.

Hak tomaterne groft, og bland med snittede forårsløg, rødløg i smalle både, knust hvidløg og timian.

Krydr med salt og peber, og vend grønsagerne i olivenolie samt eddike.

Kog pastaen som anvist på pakken.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
4 stk. Kyllingefileter
6 stk. Oliven, sorte, hakkede
2 stk. Soltørrede tomater, hakkede
1 tsk Timian, eller oregano
0,75 g Feta,
--- Humus ---,
1 dåser Kikærter,
200 g Græsk yoghurt,
0,5 tsk Spidskommen, stødt
1 spsk Citronsaft,
1 fed Hvidløg,
salt,
peber,
--- Tomatsalsa ---,
5 stk. Tomater,
2 stk. Forårsløg,
1 stk. Rødløg, lille
1 fed Hvidløg,
0,5 bundt Timian, friskt, eller oregano
salt,
peber,
1 spsk Olivenolie,
1 spsk Hvidvinseddike,
75 g Feta, revet
400 g Frisk pasta