Buffalo Kylling Vinger med peberfrugt & mozzarella salat
Udskriv
for
Marinade: Smelt halvdelen af smørret i en mellemvarm pande. Tilføj hvidløg og ingefær og sautér i 2-3 min. eller indtil det er gennemsigtigt. Tilføj lime saft, soja sauce og Sambal Ulek og bring det i kog. Tilsæt resten af smørret og rør indtil smørret er smeltet.
Fjern panden fra varmen og lad det køle af ved stuetemperatur.

Rens kyllingevingerne grundigt under koldt vand og tør dem af ved at duppe med køkkenrulle. Hæld marinaden over kyllingevingerne og vend dem indtil de er helt tildækket af marinade. Dæk kyllingevingerne med husholdningsfilm og sæt dem i køleskabet i 3 timer.

Sauce: Mos osten med en gaffel i en mellemstor skål. Tilsæt mayonnaise og peber og rør til massen er jævn. Tildæk med husholdningsfilm og sæt det i køleskabet indtil servering af kyllingevingerne.

Halver peberfrugterne, fjern kernehuset, og tryk dem flade. Grill peberfrugterne med skindsiden nedad, til skindet er mørkt og bobler op. Læg dem til afkøling i en plastpose, og træk skindet af. Skær peberfrugterne i mindre stykker. Skær osten i tern, og bland ternene med peberfrugt. Krydr salaten med salt og groftkværnet peber. Dryp til sidst med olivenolie samt balsamico, og drys med blade af frisk rucola.

Tag kyllingevingerne ud af køleskabet og hæld marinaden fra. Grill kyllingevingerne ved direkte varme i ca. 4 min. Vend dem halvvejs igennem grilningen.

Ved servering, placér skålen med sausen i midten af et fad og arranger kyllingevingerne rundt om.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
8 stk. Kyllingevinger, store
115 g Smør,
3 fed Hvidløg, pressede
1 spsk Ingefær, Friskstødt
2 spsk Limesaft,
2 spsk Soja sause,
2 tsk Sambal Ulek, eller chilisause
2,25 dl Mayonnaise,
0,5 tsk Peber, friskkværnet
1 kg Kartofler,
115 g Skimmelost
3 stk. Peberfrugter, røde eller gule
250 g Mozzarella, frisk
Balsamico, hvid
Rucola