Skinkelasagne med tomatlåg |
|
for
|
Olien varmes på panden og kødet brunes heri. Tilsæt 1 skiveskåret porre. Tomatkoncentrat og vand tilsættes sammen med estragon, salt og peber. Lad saucen koge i 5 minutter.
Æg og yoghurt piskes sammen og smages til med salt og peber.
Plader og skinkesauce lægges lagvis i et ovnfast fad. Æggeblandingen hældes over. Skiveskårene tomater lægges øverst og de pyntes med toppe af mozzarella og et drys paprika.
Bages i oven ved 200 grader C i ca. 30 minutter.
Serveres med dampet broccoli og flutes. |
|
|
 |
| Arbejdstid |
Antal personer | Samlet tid |
1 pakker Pastaplader |
5 spsk Olie |
250 g Hakket svinekød |
1 stk. Porre |
1 dåser Tomat koncentrat, 70g |
2 dl Vand, |
4 spsk Estragon, frisk |
Salt & peber, |
3 stk. Æg, |
1 dl Yoghurt, |
Salt & peber, |
Paprika, |
2 stk. Tomater, |
2 spsk Mozzarella, revet |
4 stk. Flutes, |
600 g Broccoli, |
|
|
|