Skinkelasagne med tomatlåg
Udskriv
for
Olien varmes på panden og kødet brunes heri. Tilsæt 1 skiveskåret porre. Tomatkoncentrat og vand tilsættes sammen med estragon, salt og peber. Lad saucen koge i 5 minutter.

Æg og yoghurt piskes sammen og smages til med salt og peber.

Plader og skinkesauce lægges lagvis i et ovnfast fad. Æggeblandingen hældes over. Skiveskårene tomater lægges øverst og de pyntes med toppe af mozzarella og et drys paprika.

Bages i oven ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Serveres med dampet broccoli og flutes.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
1 pakker Pastaplader
5 spsk Olie
250 g Hakket svinekød
1 stk. Porre
1 dåser Tomat koncentrat, 70g
2 dl Vand,
4 spsk Estragon, frisk
Salt & peber,
3 stk. Æg,
1 dl Yoghurt,
Salt & peber,
Paprika,
2 stk. Tomater,
2 spsk Mozzarella, revet
4 stk. Flutes,
600 g Broccoli,