Kartoffellasagne med bacon
Udskriv
for
Skræl kartoflerne og skær hver i 4 skiver. Blancher dem i letsaltet vand i 3 min. Hæld vandet bort og køl kartoflerne af i koldt vand.

Rist baconterningerne gyldne i olien. Bland champignoner i og lad dem riste med nogle min., inden peberfrugtstrimlerne blandes i. Drys melet over og rør. Tilsæt bouillonen lidt efter lidt og lad det koge igennem. Smag til med salt og peber. Jævn sovsen en smule med maizenamel.

Hæld halvdelen af sovsen i bunden af et fad. Læg de blancherede kartoffelstykker taglagt i rækker. Fordel resten af sovsen med fyldet på toppen.

Bag retten på nederste rille i ovnen ved 180 grader i 50 min.

Riv den skyllede salat itu og bland den med tomat og løgringe.

Rør dressingen sammen (citronsaft, solsikkeolie, salt, peber, sukker) og server den til.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
12 stk. Kartofler, store
200 g Bacon, i tern
2 spsk Olivenolie,
200 g Champion, skivede
3 stk. Peberfrugter, røde i strimler
3 spsk Mel,
Salt,
Peber, sort friskkværnet
1 stk. Salathoved
2 stk. Tomater
1 stk. Salatløg
2 spsk Solsikkeolie
Salt
Peber, sort friskkværnet
1 knsp Sukker
3 spsk Citronsaft
0,5 l Hønsebouillon
2 spsk Maizenamel