Chilirejer vendt med frisk spaghetti, squash og gulerod
Udskriv
for
Øl, olie, tomatpuré og kryderier blandes sammen med rejerne. Krydres med salt og peber.

Lad dem trække i køleskabet i 30min. Imens skæres gulerødder og squash i lange strimler (Store julienne).

Kog spaghettien i ca. 3-5 min og lad den trække færdig i gryden. Hæld lidt olie i en anden gryde og sauter grønsagerne i 2 min., kom derefter rejer og marinade ned til grønsagerne.

Det får lov til at koge i 5 min. og smages til med salt og peber (evt. mere chili, hvis man godt kan lide stærk mad!).

Hæld vandet fra spaghettien og kom det i et fad hvorpå rejer, sauce og grønsager lægges. Pyntes evt. med frisk chili og serveres med brød.

Køkkentip: Brug gerne andre grøntsager. Prøv f.eks. porre eller selleri. En lys pilsner egner sig fortrinligt til lyse fisk og skaldyr, som f.eks. rejer.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
320 g Rejer, store
1 stk. Pilsner, lys
0,5 dl Olie
1 tsk Chili, knust (frisk eller tørret)
1 fed Hvidløg, knust
2 spsk Tomatpuré,
600 g Spaghetti, frisk
2 stk. Gulerødder, skrællet
2 stk. Squash,
Salt & peber,
Brød, groft