Kål i kødsovs
Udskriv
for
Skræl gulerødder og riv dem.
Skyl kål og snit det i små stykker.
Skyl chilipeber og hak den meget fint. (Retten bliver stærkere hvis chilifrøene tilsættes).

Varm olie i en stor gryde og tilsæt karry.
Svits karry i ca. 30 sek. og tilsæt derefter oksekød.

Tilsæt kål, gulerødder, chili, vand og smuldret bouillonterning.

Kog retten under låg i 45 min. Jo længere kogetid, desto bedre resultat.
Smag til med salt, peber og ketchup efter behag.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
750 g Hakket oksekød
5 stk. Gulerødder
1 stk. Spidskål
0,5 tsk Chili
2 spsk Karry,
2 spsk Olie,
2 dl Vand,
0,5 stk. Bouillonterning,
2 tsk Salt,
2 tsk Peber,
4 spsk Ketchup,