Kartoffelsalat med røget laks og artiskok
Udskriv
for
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skær dem i store stykker.

Del artiskokkerne i kvarte. Skær aspargeserne i ca. 3cm lange stykker og skær laksen i strimler.

Steg tomaterne kort på panden.

Bland kartoffelskiverne med pesto og vend asparges, artiskokker og tomater i. Krydr med citronpeber.

Til mindre børn kan det være en fordel at anrette tingene hver for sig på et fad, så de selv kan vælge hvad de vil prøve.

Vend til sidst forsigtigt laksen i.

Pynt salaten med oliven samt purløg klippet i små stykker.
Karakter Bedømmelser
Indsend et billede af din ret - det kan blive vist her
Arbejdstid
Antal personerSamlet tid
Ingridienser
600 g Kartofler
1 bundt Asparges
1 glas Artiskokhjerter, hedder også artiskokbunde
3 spsk Pesto,
250 g Cherry tomater,
4 skiver Laks, røget
Oliven, sorte
1 bundt Purløg,
Citronpeber,