Kartoffelsalat med røget laks og artiskok
for
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skær dem i store stykker.
Del artiskokkerne i kvarte. Skær aspargeserne i ca. 3cm lange stykker og skær laksen i strimler.
Steg tomaterne kort på panden.
Bland kartoffelskiverne med pesto og vend asparges, artiskokker og tomater i. Krydr med citronpeber.
Til mindre børn kan det være en fordel at anrette tingene hver for sig på et fad, så de selv kan vælge hvad de vil prøve.
Vend til sidst forsigtigt laksen i.
Pynt salaten med oliven samt purløg klippet i små stykker.
Karakter
Bedømmelser
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Arbejdstid
Antal personer
Samlet tid
Ingridienser
600 g Kartofler
1 bundt Asparges
1 glas Artiskokhjerter, hedder også artiskokbunde
3 spsk Pesto,
250 g Cherry tomater,
4 skiver Laks, røget
Oliven, sorte
1 bundt Purløg,
Citronpeber,